Wouter de Jong, fysiotherapeut Oldenzaal

Met de start van BuroFysio is het mogelijk optimale fysiotherapeutische zorg te verlenen.

Regelmatig spreek ik mensen die vlak voor een sportevenement uitvallen vanwege een blessure. Dit is jammer en vaak onnodig als je op tijd hulp zoekt. Uniek is ons BeweegLab waar we optimaal bewegingen kunnen registreren. De locatie MST Oldenzaal en de samenwerking met Praktijk voor gespecialiseerde fysiotherapie Jeroen van der Weide maken het mede mogelijk optimale fysiotherapeutische zorg te verlenen.

Opleidingen

Met het starten van BuroFysio komen de verschillende opleidingen en interesses samen. De sportachtergrond anuit de opleiding CIOS te Arnhem (2000-2003), de analyse van houding en beweging vanuit de HBO-opleiding oefentherapie cesar, te Utrecht (2003-2007), de verdere verdieping in klachten door de  HBO-opleiding  fysiotherapie, te Breda (2007-2010) en de interesse in wetenschap door de master fysiotherapie in de geriatrie, te Amersfoort (MSc, 2012-2015).

Hardlopen, survivalrun en mountainbiken zijn sporten waar ik veel plezier aan beleef. Met een gezin van 3 kinderen is dat zoeken naar balans. Gelukkig hebben we in ons gezin dezelfde interesses, waardoor er (veelal) ruimte is voor ieders wensen.

Meer lezen over Wouter de Jong? Volg de activiteiten van Wouter en BuroFysio op Facebook.

Maak direct een afspraak

Wilt u weer pijnvrij kunnen bewegen? Neem dan contact op met BuroFysio in Oldenzaal.