Trainingsmogelijkheden

Krachttraining is een vorm van coordinatietraining met hoge weerstand. Techniek is de belangrijkste leidraad binnen sportspecifieke krachttraining. BuroFysio heeft 2 specifieke krachttrainingen:

Krachttraining voor hardlopers:

Binnen de krachttraining voor hardlopers licht het accent op core stability en krachttraining van de benen. We trainen spiergroepen die relevant zijn voor de hardloper. De uitvoering/techniek is ontzettend belangrijk. Heb je op dit moment een blessure en kun je niet hardlopen? Start met hardlooprevalidatie voor een sneller herstel! Neem contact op met BuroFysio voor meer informatie. 

Krachttraining voor wielrenners:

Recent zijn we begonnen met specifieke krachttraining voor wielrenners ism Oldenzaalse Wieler Club. Doel van deze training is het versterken van de rugspieren, armen en benen. Naast spierversterkende oefeningen sluiten we af met mobiliserende oefeningen voor de rug. 

            

Trainingslocatie: HELD personal training (www.held-club.nl

Revalidatie:

Wilt u onder begeleiding van een fysiotherapeut revalideren of weer fitter worden? BuroFysio verzorgt uw revalidatie zodat u weer piinvrij kunt functioneren.  

Trainingslocatie: Hantei, Oldenzaal

Maak direct een afspraak

Wilt u weer pijnvrij kunnen bewegen? Neem dan contact op met BuroFysio in Oldenzaal.