Neurorevalidatie en ParkinsonNet zorgverlener Oldenzaal

Neurologische bewegingsstoornissen kunnen ontstaan door verschillende ziekten/aandoeningen zoals de ziekte van Parkinson (lid ParkinsonNet), (poly)neuropathie, een beroerte of andere neurologische centrale aandoeningen. 

De gevolgen van een neurologische ziekte/aandoening hebben vaak grote gevolgen voor het leven van de patient.  Het lopen kan bijvoorbeeld moeilijk gaan waardoor het risico op vallen toeneemt.

BuroFysio heeft zich gespecialiseerd op gebied van neurologische bewegingsstoornissen.  In 2020 start ik met de master neurorevalidatie en innovatie om me verder te specialiseren. U krijgt dus de zorg die u verdient. 

 Behandelingen

- individuele therapie: De individuele therapie is gericht op uw hulpvraag. Voorbeelden van een hulpvraag kan zijn om weer beter te kunnen lopen of makkelijker opstaan vanuit een stoel. 

- groepstherapie: U kan er ook voor kiezen om deel te nemen in een groep met mensen met (neurologische) klachten. Samen trainen we de balans en spierkracht. In een groep trainen is gezellig en effectief!

 

              

 

 

 

 

 

 

 

Trainingslocatie: Hantei, Oldenzaal

 

 

 

Maak direct een afspraak

Wilt u weer pijnvrij kunnen bewegen? Neem dan contact op met BuroFysio in Oldenzaal.