Valpreventie Oldenzaal ?

Valt u regelmatig of bent u bang om te vallen?  BuroFysio kan helpen uw angst te verminderen door een training aan te bieden die echt werkt. Op basis van het programma 'Vallen verleden tijd' krijgt u het juiste programma aangeboden om het risico op vallen te verkleinen. Mocht u toch komen te vallen, dan zal de impact minder zijn door aangeleerde valtechnieken. Deze training wordt begeleidt door een geriatriefysiotherapeut met afgeronde scholing. Hierdoor bent u verzekerd van goede zorg.

 

                      Locatie: Hantei Oldenzaal

 

De training vindt elke dinsdag-ochtend plaats bij Hantei in Oldenzaal. Deze locatie is uitermate geschikt om deze training aan te bieden.De training bestaat uit het lopen van een parcours waarbij balans wordt getraind. Daarnaast zullen valtechnieken getraind worden op zachte matten. Uit ervaring blijkt dat deze training geschikt is voor alle ouderen met of zonder een chronische ziekte.

 

Bent u niet instaat naar Hantei te komen, dan komen we bij u thuis! We nemen verschillende materialen mee om uw balans te trainen.Voor u kunt starten met de training voeren we verschillende tests uit om uw balans te meten. Na deze uitgebreide intake start de training. Neem gerust contact op voor meer informatie. 

 

                 Thuiswonende oudere

                                                                                   

 

 

 

 

 

 

Maak direct een afspraak

Wilt u weer pijnvrij kunnen bewegen? Neem dan contact op met BuroFysio in Oldenzaal.