Geriatriefysiotherapie Oldenzaal (fysiotherapie voor ouderen)

Als het lichaam de geest niet meer kan bijhouden...

Wanneer u te maken krijgt met fysieke beperkingen als gevolg van het ouder worden, dan kan ik u helpen uzelf weer soepeler te laten bewegen. Hiervoor heb ik een master opleiding gevolgd als geriatriefysiotherapeut.  Samen maken we een plan van aanpak, geheel afgestemd op uw mogelijkheden.

Voorbeeld waarbij de geriatriefysiotherapeut kan helpen:

- Trainingsprogramma opstellen bij verminderen van pijn in uw knie, heup, lage rug en nek.

- Revalidatie na nieuwe knie of heup.

- Verbeteren van uw conditie voor en na een ziekenhuisopname.

- Versterken van uw spieren waardoor u zich stabieler voelt en minder snel valt.

- Trainingsprogramma voor valpreventie en training.

- In het geval van dementie kan de geriatriefysiotherapeut verschillende adviezen en training geven om dreigende inactiviteit tegengaan.

BuroFysio is de fysiotherapiepraktijk met een master geriatriefysiotherapeut die werkzaam is in Oldenzaal en omgeving met werkervaring in woonzorgcentra en in de 1e lijn. U bent dus verzekerd van goede zorg.  BuroFysio is aangesloten bij het geriatrienetwerk Twente. Alleen geriatriefysiotherapeuten met een afgeronde opleiding kunnen zich aansluiten.

Helaas gebruiken een aantal praktijken ten onrechte de term geriatriefysiotherapie terwijl er geen geriatriefysiotherapeuten werkzaam zijn met een afgeronde opleiding. Kijk of vraag of men aangesloten is bij het geriatrienetwerk Twente om verzekerd te zijn van goede zorg.

 

 

Maak direct een afspraak

Wilt u weer pijnvrij kunnen bewegen? Neem dan contact op met BuroFysio in Oldenzaal.